• MAX DELTAGERANTAL ER 10 PERSONER! (antal tilmeldte se i bunden af opslaget)
  • Tid: Kr. Himmelfartsdag torsdag d. 21/5-2020 kl. 10.00.
  • Sted: Tved Plantage ved Tved Kirke, Hanstholmvej 57, 7700 Thisted.
  • Tilmelding/betaling:  Sms til 20 70 54 64 og skriv navn samt løbsnavn. Afvent en sms med ok og MobilePay 10 kr. til 20 70 54 64.
  • Efter at Klub 100 Halvmarathon har givet grønt lys til at løbe officielle løb igen - dog MAX 10 DELTAGERE - afholder De Hvide Ben endnu en social halvmarathon - cannonball.

Det koster 10 kr. at deltage, hvilket dækker diplom (selvprint) og medalje. Du er først tilmeldt, når din betaling er registreret. Pengene refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Vi løber kl. 10.00, så vi mødes ved Tved Kirke kl. 9.50 til foto og briefing.

Vi løber i tiden ca. 6.15 min/km og vi løber samlet - med mellemrum - så alle får samme tid!

Forplejning: Du skal selv medbringe depot pga. mulig coronasmitte.

Ruten: Vi løber i Tved Plantage fra kirken 2 runder á 10,55 km og slutter ved kirken igen. Løbet vil være på skovveje og er lettere kuperet.

Toilet/omklædning: Ingen toilet, omklædning eller bad.

Løbet tæller med i Klub 100 Halvmarathon, hvis vi er mindst 5 startere og af dem mindst 3, der gennemfører. Vi løber efter deres regler.